Gå vidare till innehåll

Betala Säkert Med Klarna | Fri Frakt 🚚

Returer

Återbetalning

För de flesta artiklar, i den osannolika situationen att din produkt är felaktig, kan du skicka den tillbaka till oss för återbetalning eller utbyte av varor inom 30 dagar efter mottagandet. Återbetalning av returfrakt är tillgänglig i 15 dagar för detta.

Om produkten är felaktig eller inte funkar som den ska så är du berättigad till retur. Om produkten varken är felaktig eller använd står kunden för egen returfrakt, när du då får en återbetalning dras kostnaden för returfrakt från själva återbetalningen.

 

Vänligen kontakta oss innan du returnerar artiklar och glöm ej att ange ordernummer på returen.

Vi avråder från att returnera utan att kontakta oss först då returen löper risken att hamna fel. I detta fall ligger ansvaret ej hos oss. 

Om du levererar en vara över 750 kr bör du överväga att använda en spårbar fraktjänst eller köpa fraktförsäkring. Vi garanterar inte att vi får din returnerade artikel.


Ytterligare artiklar som inte kan returneras:

* Presentkort

För att slutföra din retur kräver vi ett kvitto eller ett köpbevis.

Skicka inte ditt köp tillbaka till tillverkaren.

Det finns vissa situationer där endast delvis återbetalning beviljas: (om tillämpligt)

* Alla objekt som inte är i sitt ursprungliga skick, är skadade eller saknas delar av skäl som inte beror på vårt fel.

* Varje artikel som returneras mer än 14 dagar efter leveransen

Returer (om tillämpligt)

När din retur har mottagits och inspekterats skickar vi dig ett e-postmeddelande för att meddela dig att vi har fått din returnerade artikel. Vi kommer också att meddela dig om godkännandet eller avslaget på din återbetalning. Om du är godkänd, kommer din återbetalning att behandlas, och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller den ursprungliga betalningsmetoden inom ett visst antal dagar.

Försenade eller saknade återbetalningar (om tillämpligt)

Om du inte har fått någon återbetalning ännu, kontrollera först ditt bankkonto igen.

Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, det kan ta lite tid innan din återbetalning officiellt publiceras.

Kontakta din bank. Det finns ofta någon behandlingstid innan en återbetalning publiceras.

Om du har gjort allt detta och du fortfarande inte har fått din återbetalning ännu, vänligen kontakta oss genom att använda vårt kontaktformulär.

Försäljningsartiklar (om tillämpligt)

Endast vanliga priser kan återbetalas, tyvärr kan försäljningsartiklar inte återbetalas.

Utbyten (om tillämpligt)

Vi ersätter endast föremål om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta det mot samma objekt, skicka ett e-postmeddelande med vårt kontaktformulär.

Gåvor

Om objektet markerades som en gåva när det köpts och skickades direkt till dig, får du en presentkredit för värdet på din retur. När det returnerade objektet har mottagits skickas ett presentkort till dig.

Om varan inte markerades som en gåva när den köpts, eller gåvagivaren fick beställningen att skickas till sig att ge dig senare, skickar vi en återbetalning till gåvagivaren och han kommer att få reda på din återkomst.